you may say that I'm a dreamer, but I'm not the only one .

24 December 2011

*jeling*

situasi 1
kawan : wehhh I see someone look same like U la. haha
aku     : o really? tego la, mane tau kot kot memang aku :D
kawan : kau kat mana?
aku     : dekat JJ
kawan : hahaha aku nampak dekat restoran tadi .
aku     : ohh. bukan aku :(
situasi 2
kawan : weh aku nampak kau dalam tv tadi >.<
aku     : ha?
kawan : die budak kecik je, tapi serious same >.<
aku     : tv ape?
kawan : pagi tadi dekat Tv 9. comel giler! haha
aku     :......... ohh=.=
situasi 3
kawan : girl, tadi aku jumpa sorang budak form 2
aku     : kenape dgn die?
kawan : muka sama macam kauuuuuuu
aku     :kesah? :P
situasi 4
bukan kawan : hye. nak kenal boleh?
aku               : kenape lak?
bukan kawan : sbb muke awak macam ex saya :)
aku               : F.
situasi 5
jiran : kau tau tak, mase first time Aka pindah dulu, muke kau same mcm schoolmate aku
aku  : laa yeke?
jiran : ha'ah, name die syahirah. aku jerit la name die. lepastu kene ignore :(
aku  : sbb aku bukan syahirah haha!
jiran : hahah tau tape! aku ingatkan kau syahirah masetu! hahaha
aku  : hahahah *sheepish smile*
CONCLUSION?
aku tak special.! WAAAAAAAAAAAAAA!!

5 comments:

FNMR said...

simpati dengan awak :P

akasyah said...

kan? :'( hahaah

farahin izzati said...

umm, cian awk ..

akasyah said...

hahaha terharu pulak ramai y kesian :P

Anonymous said...

tak kesian pon..haha.. xD